BLC LAAJAKAISTAT TALOYHTIÖILLE

Nykyaikaisessa taloyhtiössä on nykyaikaiset yhteydet. Taloyhtiölaajakaista nostaa asuntosi arvoa ja nopea nettiyhteys tuo kotiisi television viihdepalvelut sekä nykyaikaiset keinot viestiä ja seurata maailman tapahtumia.

Taloyhtiölaajakaista on panostus kiinteistöön, asumiseen ja sitä kautta suoraan myös taloyhtiön huoneistojen arvoon. Laajakaistaa hyödyntävät vanhustenhuollon palvelut mahdollistavat laadukkaan asumisen omassa kodissa mahdollisimman pitkään ja etätyötä tekevien kasvava joukko tarvitsee korkealaatuisia tietoliikenneyhteyksiä. Nopea, tasalaatuinen laajakaistayhteys mahdollistaa myös aikaisempaa monipuolisemmat kodin viihdepalvelut television avulla (mm. televisiosarjojen tilaus- ja tallennuspalvelut, videovuokraamopalvelut, urheilutapahtumien televisioinnit), yhteydenpidon ystäviin lähellä ja kaukana ja tekee maailman tapahtumien seuraamisen helpoksi.

Kiinteistön turvatekniikka, kuten kameravalvonta, paloilmoittimet ja ovivalvonta hyödyntävät nekin internetyhteyttä. Taloyhtiölaajakaistaan sijoitetut eurot tulevat takaisin asuntojen arvonnousuna, omana asumismukavuutenasi ja turvallisuutena. Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet viestivät hyvin hoidetusta taloyhtiöstä ja tekevät yhtiöstä houkuttelevan myös asunnonostajille

Taloyhtiön laajakaistatekniikat: kaapelitelevisioverkon kautta tai valokuidulla

BLC Telecomin tarjoamat tietollikennepalvelut taloyhtiöille voidaan toteuttaa hyödyntämällä kaapelitelevisiotai valokuituverkkoa.

BLC Valo, eli valokuituverkkoa käyttävä laajakaista mahdollistaa nopeat laajakaistayhteydet pitkälle tulevaisuuteen, tällä hetkellä nopein myynnissä oleva laajakaistanopeus on hurjat 1/1 Gbit/s. BLC Kaapeli on hyvä vaihtoehto taloyhtiölle, jonka sisäverkkoremontti ei vielä ole ajankohtainen - sillä saadaan kaikki hyöty irti taloyhtiön jo olemassa olevasta kaapelitelevisioliittymästä.

Tälle sivulle olemme koonneet tietoa seuraavista aiheista:

BLC Valo taloyhtiöön

BLC Kaapeli Taloyhtiöön

Kaapelitelevisio + Laajakaista = BLC Taloyhtiöetu

Nopeampi Laajakaista + Kaapelitelevisio = BLC Taloyhtiölaajakaista

Taloyhtiön tietoliikenneopas


 

CASE BLC Valo taloyhtiölaajakaista text(2)

 

BLC Valo taloyhtiöön

BLC Valo on BLC:n lippulaivatuote; valokuituverkkoa käyttävä laajakaistapalvelu.
Valokuitu on kiinteän laajakaistan kuningas; nopeimmat ja luotettavimmat yhteydet toteutetaan nyt ja tulevaisuudessa valokuidulla. Valokuitu on pitkäikäinen sijoitus kiinteistöön ja taloyhtiöissä se nostaa asuntojen arvoa. Tiedonsiirrossa valokuidun kapasiteetti on lähes rajaton. Internetin käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on myös ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.

Milloin kannattaa valita tekniikaksi BLC Valo?

Suosittelemme BLC Valoa ensisijaisena tietoliikenneratkaisuna kaikille taloyhtiöille, joissa on valokuitusaatavuus, eli BLC Telecom on jo tuonut valokuidun valmiiksi kiinteistöön käyttöönottoa varten tai valokuitu on lähellä kiinteistöä.

Mikäli taloyhtiössä on jo tehty sisäverkko valokuitu- tai ethernetkaapeloinnilla, saadaan valokuidulla verkko hyötykäyttöön. Vaikka sisäverkkoremontti olisi vasta suunnittelussa, se ei ole este valokuituun liittymiselle. Tällöin valokuitu otetaan käyttöön kiinteistän puhelinsisäverkkoa hyödyntävällä vdsl-tekniikalla.

Pienissä taloyhtiöissä ja rivitaloissa voidaan tuoda valokuituyhteys erikseen jokaiseen huoneistoon.


BLC Kaapeli Taloyhtiöön

BLC Kaapeli on paikallisen operaattorisi BLC Telecomin tarjoama laajakaistapalvelu, joka toimitetaan kiinteistöihin KaapeliTV-verkon välityksellä. BLC:n KaapeliTV-verkko kattaa yli 80% Savonlinnan seudun kiinteistöistä ja sen välityksellä koteihin toimitetaan luotettavat televisio-, radio- ja tietysti myös laajakaistapalvelut.

Suurin osa Savonlinnan seudun kiinteistöistä käyttää jo BLC Telecomin KaapeliTV-palvelua. Lisäämällä tunnettuun ja hyväksi todettuun tv-palvelun rinnalle laajakaista, päivitetään taloyhtiön tietoliikennevalmiudet ja mahdollistetaan taloyhtiön asukkaille parhaiden mahdollisten TV-palveluiden lisäksi myös erinomaiset laajakaistapalvelut.

BLC Kaapeli takaa nopean ja toimintavarman laajakaistayhteyden - kiinteän laajakaistan nopeus on tasainen eikä se vaihtele verkon käyttäjien mukaan.

Milloin kannattaa valita tekniikaksi BLC Kaapeli?

BLC Kaapeli -laajakaistatekniikka sopii taloyhtiöille, joissa ei vielä ole valokuitua valmiina saatavilla tai jossa ei tässä vaiheessa ole halua sijoittaa valokuituliittymän rakentamiseen.

Samoin, mikäli taloyhtiössä ei ole vielä tehty sisäverkkoremonttia (eli taloyhtiössä ei vielä ole ethernet- tai valokuitusisäverkkoa), on BLC Kaapeli hyvä ratkaisu laajakaistatekniikaksi. Sisäverkkoremontin tullessa ajankohtaiseksi ja/tai valokuituverkon tullessa lähemmäksi taloyhtiötä, voidaan laajakaistatekniikka päivittää BLC Kaapelista BLC Valoon myös kesken sopimuskauden.


Kaapelitelevisio + Laajakaista = BLC Taloyhtiöetu

BLC Telecom tarjoaa taloyhtiöille Taloyhtiöetu-palvelukokonaisuutta, johon kuuluu luotettava BLC Telecomin kaapelitelevisiopalvelu ja laajakaista jokaiseen taloyhtiön huoneistoon. BLC Taloyhtiöetu -palvelukokonaisuudessa taloyhtiö tilaa jokaiseen huoneistoon toimitettavan, tutun ja hyväksi havaitun BLC Telecomin kaapelitelevisiopalvelun, minkä lisäksi BLC tarjoaa jokaiseen huoneistoon laajakaistapalvelun nopeudella 2/2 Mbit/s. Lisäksi taloyhtiön asukas voi tilata huoneistokohtaien nopeudennoston edullisella sopimushinnalla.

Annamme Taloyhtiöetu-palvelullemme hintatakuun:

Palvelun kuukausihinta säilyy samana koko sopimusajan*. Mikäli taloyhtiössä on jo tällä hetkellä käytössä BLC Telecomin kaapelitelevisiopalvelu, ei Taloyhtiöetu -palvelukokonaisuudesta myöskään koidu taloyhtiölle uusia kuukausimaksuja.

Taloyhtiöetu-palvelukokonaisuus on mahdollista toteuttaa kaapelitelevisio- ja valokuituverkon kautta; BLC Kaapeli- ja BLC Valo -laajakaistatuotteilla.
*Sopimusajan hinnoitteluun voi vaikuttaa BLC:n vaikutuspiirin ulkopuolella olevat lakisääteiset muutokset, esim. ALV:n nousu.


Nopeampi Laajakaista + Kaapelitelevisio = BLC Taloyhtiölaajakaista

Taloyhtiöille, jotka haluavat tarjota asukkailleen nopean laajakaistan perusnopeuden kilpailukykyiseen hintaan, BLC Telecom tarjoaa Taloyhtiölaajakaista-palvelukokonaisuutta.

BLC Taloyhtiölaajakaista -palvelukokonaisuudessa taloyhtiö tilaa jokaiseen huoneistoon toimitettavan, tutun ja hyväksi havaitun BLC Telecomin kaapelitelevisiopalvelun, minkä lisäksi BLC toimittaa jokaiseen huoneistoon laajakaistapalvelun.

BLC Taloyhtiölaajakaista -palvelukokonaisuudessa laajakaistapalvelun perusnopeus on valokuidulla toteutettavissa ratkaisuissa 30/30Mbit/s ja kaapelitelevisioverkon kautta toimitettuna 30/20Mbit/s ja se toimitetaan kaikkiin huoneistoihin. Jokaiseen huoneistoon toimitettavan perusnopeuden lisäksi BLC toimittaa taloyhtiön omaan käyttöön 10/10 Pro -laajakaistapalvelun, jota taloyhtiö voi hyödyntää esimerkiksi kiinteistön valvontaan tai taloautomaatioon. Lisäksi taloyhtiön asukas voi tilata huoneistokohtaien nopeudennoston edullisella sopimushinnalla.

BLC Taloyhtiölaajakaistassa taloyhtiö tekee BLC Telecomin kanssa sopimuksen kaapelitelevisiopalvelun ja laajakaistapalvelun toimittamisesta kaikkiin yhtiön huoneistoihin määräajaksi, edulliseen sopimushintaan.

Kaapelitelevision ja laajakaistapalvelun kuukausimaksut BLC Telecom laskuttaa taloyhtiöltä. Palvelukokonaisuuden tilaaminen edellyttää taloyhtiön yhtiökokouksen enemmistöpäätöstä.

Annamme BLC Taloyhtiölaajakaistallemme koko sopimuskauden kattavan hinta- ja nopeustakuun:

Palvelun kuukausihinta säilyy samana koko sopimusajan*. Lisäksi pidämme huolen, että taloyhtiölaajakaistamme on aina nopeudeltaan kilpailukykyinen - internetin käyttötottumusten ja datan määrän noustessa nostamme myös taloyhtiölaajakaistan perusnopeutta.

BLC Taloyhtiölaajakaista -palvelukokonaisuus on mahdollista toteuttaa sekä kaapelitelevisioverkon, että valokuituverkon kautta; BLC Kaapeli ja BLC Valo -laajakaistatuotteilla.
*Sopimusajan hinnoitteluun voi vaikuttaa BLC:n vaikutuspiirin ulkopuolella olevat lakisääteiset muutokset, esim. ALV:n nousu.


Lataa taloyhtiön tietoliikenneopas

Olemme laatineet avuksesi oppaan taloyhtiön tietoliikenneasioista.

New Call-to-action