<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  BLC Telecom suunnittelee valokuituverkon rakentamista Kausalan keskustaajamaan Iittiin.   Älä putoa tietoliikenteen kelkasta - Tilaa BLC Valo!

   

  KAUSALA VALOKUITUAIKAAN!

  Valokuitu on kiinteän laajakaistan kuningas! Sen lähes rajaton tiedonsiirtokapasiteetti ja toimintavarmuus takaavat, että tietoliikenteen kasvavat tarpeet pystytään täyttämään tulevaisuudessakin.

  Valokuitu on ohut lasista valmistettu johdin, jossa data kulkee valon muodossa. Sen kapasiteetti tiedonsiirrossa on lähes rajaton. Internetin
  käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on myös ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti. Valokuidulla toteutettu laajakaista on varmatoiminen ja aidosti nopea - yhteysnopeus ei heittele verkon käyttäjämäärän mukaan.

  Kausalan valokuituasioissa sinua palvelee valokuituoppaasi:

  tommi viitala

  Tommi Viitala
  puh: 044 777 5743
  email: tommi.viitala@blc.fi

  Jätä yhteydenottopyyntö »

   

   

   

   

   

  Tälle sivulle olemme koonneet tietoa Kausalan valokuituverkkoprojektista
  Sivulta löydät tietoa seuraavista aiheista:

  Valitse nopea tai nopeampi

  Nykyään nopealla internetyhteydellä pitäisi pystyä sujuvasti käymään videoneuvottelua etälääkärin kanssa, katsoa viihdetarjontaa parhaalla mahdollisella kuvan terävyydellä, ladata pilvipalveluihin suuriakin tiedostoja ja pelata verkkopelejä.

  Lisäksi samassa taloudessa pitäisi onnistua näiden kaikkien edellä mainittujen tekeminen yhtä aikaa ilman, että perheen netinkäyttäjien yhteysnopeus hidastuu ja laajakaistaa mahdollistesti hyödyntävien kiinteistötekniikan sovellusten toiminta häiriintyy.  Ollakseen nopea, pitää laajakaistan olla myös yhteysnopeudeltaan tasainen.

  Tasaisen yhteyden lisäksi nykyaikaisten internetpalveluiden käyttö edellyttää laajakaistalta symmetriaa: esimerkiksi videopuhelussa täytyy yhtäaikaisesti ladata kuvaa ja ääntä omalle tietokoneelle ja lähettää sitä vastapuolelle.

  BLC Telecomin suosituin valokuitupalvelu on nopeudeltaan symmetrinen 300/300 Mbit/s. Siinä on sopivasti kaistaa koko perheen käyttöön. Peliharrastajalle tai runsaasti etätöitä tekevälle BLC Valo 300/300 voi kuitenkin jo jäädä liian hitaaksi - silloin oikea valinta on BLC Valo 1/1Gbit/s.

  Testaa nykyisen internetyhteytesi nopeus:

  Tee nopeustesti

  Tulevaisuuden käyttötapoja internetpohjaisille palveluille on vaikea ennustaa. Se on kuitenkin varmaa, että teknologian yleistyessä arjessa ei kiinteän laajakaistan tarve tule tulevaisuuessa vähenemään - päinvastoin!

   

  Luo_yhteys_kanssamme_1-1

   

  BLC Valo nostaa kiinteistön arvoa

  Nykyajan kiinteistössä on myös nykyajan yhteydet.
  Sitä BLC Valo nimenomaan on. Valokuitu ja sen myötä saatava nopea, kiinteä laajakaista ja nykyaikaiset TV:n viihdepalvelut ovat monelle kiinteistönostajalle ja -omistajalle yhä merkittävämpi osa asumista. Valokuituliittymä on panostus omaan asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon.

  Vaikka itse ei kokisi valokuitua vielä tarvitsevansa, asia kannattaa hoitaa kuntoon jo nyt hankkimalla  liittymävalmius.
  Kiinteistö, jossa on valokuitu valmiina, on houkuttelevampi uutta kotia etsiville kuin koti ilman valokuitua.

  Luo yhteys 3

  Valokuituliittymän tarve ei katso käyttäjän ikää

  Nopean ja luotettavan laajakaistapalvelun lisäksi BLC Telecom toimittaa Kausalaan valokuituverkon kautta kaapelitelevisiopalvelun.
  Televisiota katsovat kaikki kansalaiset ikään katsomatta, joku enemmän ja toinen vähemmän. Yhtä kaikki, televisio on yhä keskeinen elementti monessa kodissa ja sen ääreen istahtaa jokainen joskus. Kaapelitelevisio on huoleton valinta, asuitpa omakotitalossa tai taloyhtiössä - yli puolet Suomen kotitalouksista vastaanottaa tv-signaalin kaapelitelevisiopalvelun kautta.

  KaapeliTV:n etuja ovat hyvä kuvanlaatu ja huolettomuus – sitä kun ei tarvitse käydä katolla säätämässä säätilan mukaan. KaapeliTV-liittymä tuo kotiisi myös monipuolisen kanavatarjonnan, teräväpiirtolähetykset ja laajan maksukanavavalikoiman.

  Tutustu maksukanavavalikoimaan

  Mitä tulee valokuidun mahdollistamaan nopeaan ja luotettavaan laajakaistaan, niin myös internetpalveluille löytyy käyttäjiä kaikista ikäryhmistä. Erilaiset viihdepalvelut, opiskelu ja koulutyöt, etätyöt, kiinteistöautomaatio ja valvonta, etälääkäri- ja hoivapalvelut, kiinteistön turvaaminen, verkkopelaaminen... varmatoiminen laajakaista tuo iloa ja hyötyä elämään.

  Luo_yhteys_kanssamme_2

   

  Verkkopeleissä voittajalla on valokuitu

  Peliharrastus on kasvattanut viime vuosina valtavasti suosiotaan. Älypuhelimesta löytyy yhä useammalta ainakin yksi pelisovellus, ja tietokoneella internetiä selaillessa on helppo löytää toinen toistaan viihdyttävämpiä nettipelejä. Vaativampaa pelattavaa kaipaavat hakeutuvat puolestaan elektronisen urheilun, eSportsin pariin.

  Verkkopelaaminen on monelle lapselle ja nuorelle - ja aika monelle aikuisellekin - merkityksellinen ja tärkeä harrastus. Olipa pelivälineenä pelikonsoli tai tietokone, verkossa pelaaminen vaatii paljon laajakaistayhteydeltä. Jos haaveilee urasta peliammattilaisena, tai ylipäätään haluaa osallistua peleihin muutenkin kuin katsojan roolissa, on kiinteä, symmetrinen laajakaistapalvelu, jossa on mahdollisimman pieni viive ainoa oikea valinta.

  Luo yhteys 4(1)

   

  Paljonko valokuitu maksaa?

  Valokuituliittymän hinta vaihtelee alueittain. Kausalan keskustaajamassa BLC Valo -valokuituliittymän hinnoittelu on seuraava:

  • Omakotitalon liittymä 1350,00 euroa sis. alv.
  • Yrityskiinteistö 1492,00€ alv 0% (kokonaistoimistus avaimet käteen -periaatteella)
  • Taloyhtiöt ja useamman kiinteistön kohteet erillisen tarjouksen mukaan.

  Omakotitaloissa BLC Telecom toimittaa valokaapelin kiinteistön rajalle asti, ja kiinteistön omistaja vastaan tontin alueella tehtävistä kaapelin asennustöistä, eli kaivuusta piha-alueelle ja läpiviennistä kiinteistöön. Kiinteistön omistaja voi tehdä kaapelin pihakaivuun ja läpiviennin kiinteistöön itse, mutta palvelun voi myös ostaa BLC:ltä. 

  Yrityskiinteistöihin toimitamme valokaapelin kokonaistoimituksena, johon sisältyvät myös pihakaivuu ja kaapelin tuonti sisälle kiinteistöön.

  Edullisinta liittymän hankkiminen on siinä vaiheessa, kun alueen verkkoa rakennetaan.
  Mikäli käyttöä valokuidun mahdollistamalle laajakaistapalvelulle tai kaapelitelevisiolle ei vielä ole, voi liittymän tilata ns. varausliittymänä, jolloin kaapelivaraus jätetään tontin reunaan valmiiksi, eikä liittymää vielä asenneta käyttöön.

  Kun valokuituliittymä on asennettu kiinteistöön, voit tilata siihen BLC Valo-laajakaistapalvelun ja kaapelitelevisiopalvelun.

  Valokuituhinnasto Kausala

  Ja muistathan, että liittymän voi hankkia myös edullisesti osamaksulla.
  Maksuaika voi olla jopa 60kk, jolloin kuukausimaksu jää vain muutamaan kymmeneen euroon. Kysy lisää osamaksusta valokuitumyynnistämme!

  Minne valokuituverkko rakennetaan?

  Valokuituverkolla on tarkoitus kattaa Kausalan keskustaajaman alue. Koko hankealueen aluerajat näet tästä kartasta »

  Mikäli saavutamme riittävän ennakkokysynnän, verkon kaivuutyöt on tarkoitus aloittaa syksyllä 2021.

  Ensimmäiset valokuituliittymät ovat asukkaiden käytössä 2022. Verkon rakennus jatkuu vuoden 2023 ajan ja viimeiset liittymien käyttöönotot sijoittunevat vuoden 2024 alkupuolelle. 

  Verkko tulee rakentumaan niille alueille, joihin liittymiä tilataan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos jokin katuosuus jää kokonaan ilman liittymätilauksia, ei valokuitusaatavuutta siihen rakenneta. Asukkailla on nyt mahdollisuus vaikuttaa oman naapuruston tulevaisuuteen.

  Liittyminen on edullisinta silloin, kun verkkoa suunnitellaan tai rakennetaan. Kun verkko on valmis, liittymishinta tulee olemaan nykyistä korkeampi. Jos siis harkitset valokuituliittymän hankintaa kiinteistöösi, kannattaa liittymävaraus tehdä jo nyt. Näin varmistat, että verkko rakennetaan myös sinun kotikadullesi. BLC Telecomin valokuitumyyjältä saat arvion liittymän toimitusajankohdasta omaan kiinteistöösi.

  Haluatko lisätietoa valokuidusta tai tehdä ennakkotilauksen? Jätä yhteydenottopyyntö myyjillemme!

  BLC Telecom rakentaa valokuituverkon kuntakeskuksen alueelle vain, mikäli saamme riittävän määrän ennakkotilauksia. Tekemällä liittymätilauksesi mahdollisimman pian varmistat, että valokuituprojekti siirtyy suunnittelusta rakennusvaiheeseen syksyllä 2021.

   

  Valokuituopas omakotitalossa asujalle

  Me uskomme, että kaikki tarvitsevat kuidun – viimeistään 2020-luvulla!
  Olemme koonneet avuksesi tietopaketin valokuidusta. Lataa valokuituopas omakotitalon omistajalle ja lue lisää!

  New call-to-action

   

  BLC Telecom

  Kausalan keskustaajamaan valokuituverkkoa suunnitteleva BLC Telecom on perinteikäs ja vakavarainen savonlinnalainen tietoliikenneoperaattori. BLC Telecom tarjoaa Savonlinnassa ja useilla muilla alueilla Itä-Suomessa kattavat ja laadukkaat tietoliikennepalvelut henkilöasiakkaille, yhteisöille ja yrityksille sekä teleoperaattoreille. Palveluvalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset tietoliikenne-, puhelin- ja televisiopalvelut  – aina vaativista yritysratkaisuista joka kodin viihdepalveluihin. Yli 130-vuotisen historiamme aikana olemme vakiinnuttaneet asemamme yritysten yhteistyökumppanina ja osana asuinalueiden verkkoinfrastruktuuria.


  BLC Telecom on osa valtakunnallisesti toimivaa, 100% suomalaisessa omistuksessa olevaa BLC-konsernia, jonka missiona on toimia asiakkaiden oppaana kiinteistöjen turva- ja tietotekniikassa. Konsernin vuotuinen liikevaihtotaso on n. 95M€ ja palveluksessamme on yli 500  työntekijää 19 paikkakunnalla.  BLC-konsernin pääkonttori on Savonlinnassa.

  Asiakaspalvelun yhteystiedot