<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Kotimaisuus kunniaan – Miksi valita paikallinen toimija valokuidulle?

  Maamme kehitys on valokuidun varassa, sillä valokuitu mahdollistaa tulevaisuuden energiatehokkaat ja huoltovarmat verkot sekä langattomien tekniikoiden perustan. Valokuituverkkojen rakentaminen käy nyt kuumana ja kilpailu toimittajien välillä kiristyy entisestään. Mistä tietää, kenen kelkkaan kannattaa hypätä mukaan? Entä miksi BLC Telecom on hyvä valinta? 

  BLC-Telecom_Oppaasi-tietotekniikassa_Olavinlinna_blc_oopperajuhlat_2022_

  Suomen valokuitumarkkina on tuntunut räjähtäneen käsiin ja valinta eri toimittajien väliltä voi tuntua haastavalta. Vaihtoehtoina on avointa kuitua tarjoavia, erilaisia omistuspohjia omaavia ja markkinoilla muutaman vuoden toimineita yrityksiä sekä meitä paikallisia toimijoita, jotka tarjoamme valokuidun omassa verkossamme, omaamme yli sadan vuoden kokemuksen puhe- ja tietoliikenneverkkojen rakentamisesta, asiakasratkaisujen toimittamisesta ja kokonaisuuden ylläpidosta – ja joiden omistajia ovat edelleen paikalliset. Eri toimijoiden vertailussa kiinnitetään valitettavan usein huomiota ainoastaan hintaan, mutta voisiko vertailun kohteeksi ottaa esimerkiksi asiakaskokemuksen, tekniikan, paikallisten arjen tukemisen, luotettavuuden tai tulevaisuuden näkymät?  

  Päätöksenteossa kannattaakin ottaa huomioon myös toimittajan yritysrakenne ja palvelutarjonta ja miettiä sijoitusta myös pidemmälle tulevaisuuteen. Usein kotimainen, pitkän historian omaava paikallinen toimija tarjoaa palvelut asiakkailleen ns. ‘yhden luukun periaatteella’, jolloin palvelukokonaisuus on helposti hallittavissa ja mahdolliset vikatilanteet saadaan selville nopeasti yhden ja saman asiakaspalvelun kautta.  Paikallinen toimija on aina kiinnostunut palvelukokonaisuuden ja alueen elinvoimaisuuden kehittämisestä, jolloin toiminnasta saatava voitto ohjautuu takaisin paikallisille, eikä valu ulkomaille sijoittajien taskuihin. Valitsemalla paikallisen toimittajan valokuidullesi, voit itsekin vaikuttaa alueen elinvoimaisuuden edistämiseen. 

  Alueen elinvoimaisuuden edistäminen - tärkeää nyt ja tulevaisuudessa

  BLC Telecomin juuret ovat BLC konsernin mukaisesti vahvasti Savonlinnassa, vaikka toimimme laajalti koko Itä-Suomen alueella. Olemme perinteikäs ja vakavarainen yritys, olemmehan vakiinnuttaneet asemamme paikallisten yhteistyökumppanina ja osana asuinalueiden verkkoinfrastruktuuria yli 130-vuotisen historiamme aikana. Kotimaisena, osuuskuntapohjaisena toimijana meille on tärkeää panostaa toimialueemme elinvoimaisuuteen ja haluamme aidosti edistää Itä-Suomen alueen tietoliikenneinfrastruktuuria. Haluamme tarjota asiakkaillemme toimivan palvelukokonaisuuden, joka on helposti hallittavissa ja jossa mahdolliset vikatilanteet saadaan selville ilman suurempia selvityksiä suoraan asiakaspalvelumme kautta. Verkkomme on rakennettu niin, että sen ylläpito on helppoa seuraavatkin vuosikymmenet ja voimme tarvittaessa nopeasti kasvattaa verkon nopeutta sekä tuoda uusia palveluita tarjolle asiakkaillemme. Lisäksi käytämme hankealueillamme alihankkijoina aina paikallisia maankaivuu- ja asennusyrityksiä ja edistämme myös näin alueen työllisyyttä.

  Alueen elinvoimaisuuden edistämisestä kertoo myös paikallisesti ohjattavat, konsernimme arvojen mukainen sponsorointi- ja kumppanuustoiminta, joka kohdennetaan lapsien, nuorten ja vanhusten tukemiseen. Vuoden 2022 aikana olimme paikallisten arjessa mukana tukien lasten ja nuorten harrastustoimintaa, liikuntaa ja kulttuuria mm. Hiihtokoulun, lentopallon, 4H Kesäpuiston, yleisötapahtumien ja oopperayhteistyön muodossa. Osa yhteistyösopimuksista on jatkunut myös vuoden 2023 aikana, mutta myös uusia yhteistyösopimuksia on tehty.

  Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja vastuullisesta valinnasta

  BLC Telecomin valokuitupalvelulle on myönnetty Avainlippu ja olemme ylpeitä voidessamme tuottaa kotimaisia palveluita asiakkaillemme. Avainlippu alkuperämerkki auttaa tunnistamaan Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun. Avainlippu-palveluyrityksellä tulee lisäksi olla merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto sekä yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa. Avainlippu merkitsee meille kotimaisuuden lisäksi laatua, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Tekemällä sinivalkoisia valintoja meistä jokainen voi tehdä hyvää ja luoda työtä Suomeen, niin arjen ostoista suuriin, vuosikymmeniä kestäviin hankintoihin, sillä pienillä valinnoilla voi olla isossa kuvassa suuri merkitys. 

  Luo yhteys BLC Telecomin kanssa

  Tulevaisuudessa modernit tietoliikenneyhteydet tulevat olemaan entistä tärkeämpiä ja haluamme omalta osaltamme varmistaa, että Itä-Suomi pysyy elinvoimaisena kehityksessä mukana. Valitsemalla valokuidun savonlinnalaiselta BLC Telecomilta, olet edistämässä Itä-Suomen elinvoimaisuutta nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme tietoliikennepalvelut niin kuluttajille, yrityksille, yhdistyksille, julkishallinnon toimijoille kuin teleoperaattoreille yhden luukun periaatteella, yli 130 vuoden kokemuksella. Muodostamme yhdessä asiakkaan kanssa soveltuvan kokonaisratkaisun ja huolehdimme, että asiakas saa tilaamansa palvelut sovitussa aikataulussa. Valokuidun tilaaminen onnistuu helposti ja nopeasti verkkopalvelussamme ja asiakaspalvelumme auttaa mielellään, mikäli mieleesi herää kysyttävää.

  Asiakaspalvelumme tavoitat arkisin klo 9-16:

  Valitsemalla BLC Telecomin valokuidun toimittajaksi, voit olla varma, että pysymme kumppaninasi arjen aallokossa nyt ja tulevaisuudessa.

  Katso valokuituhankkeet