<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tilaa nyt BLC Kaapeli -nettiyhteys ja ota suora yhteys Savonlinnasta maailmalle. BLC:n kaapeli-tv-verkon kautta saat käyttöösi BLC Kaapeli -laajakaistan huikeilla nopeuksilla 30/10 Mbit/s ja 100/50 Mbit/s.

NOPEA NETTIYHTEYS BLC KAAPELI

Totta se on! BLC:n Kaapeli-tv-verkko tuo kotiisi luotettavasti kaikki tv-, radio- ja internetpalvelut. Kiinteä laajakaista on miellyttävä käytössä – sen nopeus ei heittele verkon käyttäjämäärän mukaan. Uuden sukupolven laajakaistatekniikan avulla pystymme tarjoamaan entistä vakaamman, luotettavamman ja nopeamman kaapelimodeemiyhteyden.

Nopea netti on nykyaikaa. Huippunopean BLC Kaapelin saat kotiisi Savonlinnan seudulla kaikkialla BLC Telecomin kaapeli-tv-verkon alueella. Ja mikä parasta, saat laajakaistayhteyden käyttöösi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Tilaa nyt BLC Kaapeli!

BLC Kaapeli 30/10 ensimmäiset 3kk 9,90€/kk

Älä juutu verkon ruuhkiin! Maltillisempikin netinkäyttäjä ansaitsee luotettavan ja nopean yhteyden. Tässä sinulle sellainen.

BLC Kaapeli 100/50 ensimmäiset 3kk 9,90€/kk

Nyt on nopea! Vauhdikkaalla yhteydellä surffaus sujuu ja netin videopalveluissa hd-kuvakin kulkee pätkimättä.

 *Tarjous edellyttää 24kk sitoumusta. BLC Kaapeli 30/10 tai BLC Kaapeli 100/50 sitoumuskauden ensimmäiset 3kk 9,90€/kk + 21kk normaalilla sitoumushinnalla. 24kk sitoumushinnat 30/10 26,90€/kk, 100/50 36,90€/kk. Tarjous voimassa 11.5.-30.11.2018 ainoastaan BLC Telecomin verkon peittoalueella ja koskee vain uusia BLC Kaapeli -laajakaistasopimuksia. Tarjous ei koske kampanja-aikana suljettuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja BLC-liittymiä. Määräaikaisen sitoumuskauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, voimassa olevan hinnaston mukaisin hinnoin. Mikäli sopimus purkautuu ennen määräajan päättymistä, BLC veloittaa saavutetun kuukausimaksuhyödyn. Päätelaite (Eurodocsis 3 kaapelimodeemi) ei sisälly hintaan. Sitoumuskauden päättyessä BLC ottaa yhteyttä asiakkaaseen tarkistaen yhdessä asiakkaan kanssa liittymätyypin ja -tarpeen. Ei avausmaksua.

BLC Kaapeli on nykyaikaista asumista

Kiinteän nettiyhteyden ja wlan-modeemin avulla voit tehdä kotiisi kattavan langattoman verkon, jota käytät sujuvasti eri päätelaitteilla – tietokoneella, tabletilla, puhelimella… Kotonasi on aina nettiyhteys käyttövalmiina, sen nopeus ei vaihtele verkon ruuhkahuippujen mukaan eikä se vaadi erillisiä kirjautumisia, datapaketteja, sim-kortteja, lisäantenneja, pre-paideja tai saldorajoja. Yksi yhteys, yksi kuukausimaksu ja riittävästi kaistaa koko perheen käyttöön!