<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLC Kaapeli on nopea ja luotettava laajakaistapalvelu, jonka saat kotiisi kaapelitelevisioverkon välityksellä.

NOPEA NETTIYHTEYS BLC KAAPELI

Katsotaanko teillä kaapelitelevisiota? Jos vastauksesi oli kyllä, saat kotiisi helposti ja nopeasti myös BLC Kaapelin - nopean ja luotettavan kiinteän laajakaistayhteyden.

Nopea netti on nykyaikaa. Huippunopean BLC Kaapelin saat kotiisi Savonlinnan seudulla kaikkialla BLC Telecomin kaapeli-tv-verkon alueella. Ja mikä parasta, saat laajakaistayhteyden käyttöösi helposti ja nopeasti, jopa saman päivän aikana.

TUOTETTU SAVONLINNASSA_SININEN


Tilaa BLC Kaapeli kotiin - valitse nopea tai nopeampi!

Lue blogista: BLC Kaapeli oli SaimaaLife-yrittäjä Marille itsestään selvä valinta.

BLC Kaapeli on tuotettu puhtaasti aurinkovoimalla

BLC Kaapeli on lähipalvelua parhaimmillaan. Palvelu tuotetaan Savonlinnassa paikallisen operaattorisi toimesta puhtaasti aurinkovoimalla ja ongelmatilanteissa apu on lähellä - asiakaspalvelumme vastaa yhteydenottoosi nopeasti ja korjaustiimi on valmiina paikkakunnalla. Kotimaisuuden sinettinä laajakaistapalvelullemme on myönnetty avainlipputunnus.

Kiinteästä laajakaistasta riittää nopeutta koko perheelle

Kiinteän nettiyhteyden ja wlan-modeemin avulla voit tehdä kotiisi kattavan langattoman verkon, jota käytät sujuvasti eri päätelaitteilla – tietokoneella, tabletilla, puhelimella… Kotonasi on aina nettiyhteys käyttövalmiina- yksi yhteys, yksi kuukausimaksu ja riittävästi kaistaa koko perheen käyttöön!