NOPEA NETTIYHTEYS BLC KAAPELI

Totta se on! BLC:n Kaapeli-tv-verkko tuo kotiisi luotettavasti kaikki tv-, radio- ja internetpalvelut. Kiinteä laajakaista on miellyttävä käytössä – sen nopeus ei heittele verkon käyttäjämäärän mukaan. Uuden sukupolven laajakaistatekniikan avulla pystymme tarjoamaan entistä vakaamman, luotettavamman ja nopeamman kaapelimodeemiyhteyden.

Nopea netti on nykyaikaa. Huippunopean BLC Kaapelin saat kotiisi Savonlinnan seudulla kaikkialla BLC Telecomin kaapeli-tv-verkon alueella. Ja mikä parasta, saat laajakaistayhteyden käyttöösi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Tilaa nyt BLC Kaapeli!

BLC Kaapeli 30/10 26,90€/kk

Älä juutu verkon ruuhkiin! Maltillisempikin netinkäyttäjä ansaitsee luotettavan ja nopean yhteyden. Tässä sinulle sellainen.

BLC Kaapeli 100/50  36,90€/kk

Nyt on nopea! Vauhdikkaalla yhteydellä surffaus sujuu ja netin videopalveluissa hd-kuvakin kulkee pätkimättä.

 *edellyttää 24kk sitoumusta. Liittymähinnat voimassa BLC Telecomin verkon peittoalueella ja koskee vain uusia BLC Kaapeli laajakaistasopimuksia.  Määräaikaisen sitoumuskauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, voimassa olevan hinnaston mukaisin hinnoin. Mikäli sopimus purkautuu ennen määräajan päättymistä, BLC veloittaa saavutetun kuukausimaksuhyödyn. Päätelaite (Eurodocsis 3 kaapelimodeemi) ei sisälly hintaan. Wlan-päätelaite 36kk maksuajalla 3€/kk tai 129€ kertaostoksena. Sitoumuskauden päättyessä BLC ottaa yhteyttä asiakkaaseen tarkistaen yhdessä asiakkaan kanssa liittymätyypin ja -tarpeen. BLC:llä on oikeus käyttää etuasiakkaidensa yhteystietoja markkinoinnissaan. Ei avausmaksua.

BLC Kaapeli on nykyaikaista asumista

Kiinteän nettiyhteyden ja wlan-modeemin avulla voit tehdä kotiisi kattavan langattoman verkon, jota käytät sujuvasti eri päätelaitteilla – tietokoneella, tabletilla, puhelimella… Kotonasi on aina nettiyhteys käyttövalmiina, sen nopeus ei vaihtele verkon ruuhkahuippujen mukaan eikä se vaadi erillisiä kirjautumisia, datapaketteja, sim-kortteja, lisäantenneja, pre-paideja tai saldorajoja. Yksi yhteys, yksi kuukausimaksu ja riittävästi kaistaa koko perheen käyttöön!