<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Me uskomme, että kokeilujakson aikana sinäkin ihastut BLC Kaapeliin.

NOPEA NETTIYHTEYS BLC KAAPELI

Katsotaanko teillä kaapelitelevisiota? Jos vastauksesi oli kyllä, saat kotiisi helposti ja nopeasti myös BLC Kaapelin - nopean ja luotettavan kiinteän laajakaistayhteyden.

Nopea netti on nykyaikaa. Huippunopean BLC Kaapelin saat kotiisi Savonlinnan seudulla kaikkialla BLC Telecomin kaapeli-tv-verkon alueella. Ja mikä parasta, saat laajakaistayhteyden käyttöösi helposti ja nopeasti, jopa saman päivän aikana.


Kokeile 2kk veloituksetta

BLC Kaapeli 200/50 + kaapelimodeemi kotiisi 2kk 0€

Me uskomme, että kokeilujakson aikana sinäkin ihastut BLC Kaapeliin.
Kokeilujakson päätteeksi laajakaistapalvelusi jatkuu määräaikaisena sopimuksena 36,90€/kk ja voit lunastaa testimodeemin itsellesi tarjoushintaan 49,00€ (norm. 129,00€.). Klikkaa tilaukseen»

Mutta entä jos et ihastukaan? Meidän on vain nieltävä pettymyksemme. Jos et halua jatkaa tilaustasi, palauta testimodeemi Nojanmaan myymäläämme ennen kokeilujaksosi päättymistä ja asia on sillä selvä.

Kokeile 2kk veloituksetta

*Kokeile 2kk BLC Kaapeli maksiminopeutta veloituksetta. Kampanja-aika 10.12.2020-31.3.2021, tarjous koskee vain uusia tilauksia BLC-laajakaistasta. Ei koske kampanja-aikana irtisanottuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja liittymiä. Testimodeemin lunastus koekäytön päätteeksi hintaan 49,00 € (norm. 129,00€). Palvelu jatkuu automaattisesti 2kk kokeilukauden jälkeen Etuasiakassopimuksena BLC Kaapeli 200/50 36,90€/kk 22kk sitoumuskauden ajan.  Asiakkaalla on mahdollisuus perua etuasiakassopimuksen muodostuminen palauttamalla testimodeemi BLC Telecomin myymälään ennen 2kk kokeilukauden päättymistä. 22kk Sitoumuskauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kulloinkin voimassa olevan BLC:n hinnaston mukaisin hinnoin. Sitoumuskauden päättyessä BLC ottaa yhteyttä asiakkaaseen tarkistaen yhdessä asiakkaan kanssa liittymätyypin ja -tarpeen. Palvelu saatavilla BLC:n oman kaksisuuntaisen kaapelitelevisioverkon alueella. Mikäli sopimus purkautuu ennen määräajan päättymistä, BLC veloittaa saavutettujen kampanjaetujen arvon. 

TUOTETTU SAVONLINNASSA_SININEN


Lue blogista: BLC Kaapeli oli SaimaaLife-yrittäjä Marille itsestään selvä valinta.

BLC Kaapeli on tuotettu puhtaasti aurinkovoimalla

BLC Kaapeli on lähipalvelua parhaimmillaan. Palvelu tuotetaan Savonlinnassa paikallisen operaattorisi toimesta puhtaasti aurinkovoimalla ja ongelmatilanteissa apu on lähellä - asiakaspalvelumme vastaa yhteydenottoosi nopeasti ja korjaustiimi on valmiina paikkakunnalla. Kotimaisuuden sinettinä laajakaistapalvelullemme on myönnetty avainlipputunnus.

Kiinteästä laajakaistasta riittää nopeutta koko perheelle

Kiinteän nettiyhteyden ja wlan-modeemin avulla voit tehdä kotiisi kattavan langattoman verkon, jota käytät sujuvasti eri päätelaitteilla – tietokoneella, tabletilla, puhelimella… Kotonasi on aina nettiyhteys käyttövalmiina- yksi yhteys, yksi kuukausimaksu ja riittävästi kaistaa koko perheen käyttöön!