<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tilaa nyt BLC Kaapeli -nettiyhteys ja ota suora yhteys Savonlinnasta maailmalle. BLC:n kaapeli-tv-verkon kautta saat käyttöösi BLC Kaapeli -laajakaistan huikeilla nopeuksilla 30/10 Mbit/s ja 200/50 Mbit/s.

NOPEA NETTIYHTEYS BLC KAAPELI

Me BLC Telecomilla haluamme pitää asiakkaistamme huolta. Meiltä tilattu nopea laajakaista on aidosti nopea — ja nyt vieläkin nopeampi!

Totta se on! BLC:n Kaapeli-tv-verkko tuo kotiisi luotettavasti kaikki tv-, radio- ja internetpalvelut. Kiinteä laajakaista on miellyttävä käytössä – sen nopeus ei heittele verkon käyttäjämäärän mukaan. Uuden sukupolven laajakaistatekniikan avulla pystymme tarjoamaan entistä vakaamman, luotettavamman ja nopeamman kaapelimodeemiyhteyden.

Nopea netti on nykyaikaa. Huippunopean BLC Kaapelin saat kotiisi Savonlinnan seudulla kaikkialla BLC Telecomin kaapeli-tv-verkon alueella. Ja mikä parasta, saat laajakaistayhteyden käyttöösi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Tilaa nyt BLC Kaapeli!

BLC Kaapeli 30/10

Älä juutu verkon ruuhkiin! Maltillisempikin netinkäyttäjä ansaitsee luotettavan ja nopean yhteyden. Tässä sinulle sellainen. Tilaa nyt 26,90€/kk!*

BLC Kaapeli 200/50

Nyt on nopea! Vauhdikkaalla yhteydellä surffaus sujuu ja netin videopalveluissa hd-kuvakin kulkee pätkimättä. Tilaa nyt 36,90€/kk*

*hinta edellyttää 24kk sitoumusta laajakaistasta. Sitoumuskauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kulloinkin voimassa olevan BLC:n hinnaston mukaisin hinnoin. Sitoumuskauden päättyessä BLC ottaa yhteyttä asiakkaaseen tarkistaen yhdessä asiakkaan kanssa liittymätyypin ja -tarpeen. Hinnat voimassa BLC:n oman verkon alueella, oman verkon ulkopuolella hinnoittelu erillisen tarjouksen mukaan. Mikäli sopimus purkautuu ennen määräajan päättymistä, BLC veloittaa saavutettujen kampanjaetujen arvon.

BLC Kaapeli on nykyaikaista asumista

Kiinteän nettiyhteyden ja wlan-modeemin avulla voit tehdä kotiisi kattavan langattoman verkon, jota käytät sujuvasti eri päätelaitteilla – tietokoneella, tabletilla, puhelimella… Kotonasi on aina nettiyhteys käyttövalmiina, sen nopeus ei vaihtele verkon ruuhkahuippujen mukaan eikä se vaadi erillisiä kirjautumisia, datapaketteja, sim-kortteja, lisäantenneja, pre-paideja tai saldorajoja. Yksi yhteys, yksi kuukausimaksu ja riittävästi kaistaa koko perheen käyttöön!