KAIKKI TARVITSEVAT KUIDUN

BLC Telecomin valokuituverkko takaa taloyhtiöihin ja kiinteistöihin nopeimman ja varmimman mahdollisen laajakaistayhteyden.

Luo yhteys 3

BLC Valo tuo nopeutta laajakaistaasi

Nykyään nopealla internetyhteydellä pitäisi pystyä sujuvasti käymään videoneuvottelua etälääkärin kanssa, katsoa viihdetarjontaa parhaalla mahdollisella kuvan terävyydellä, ladata pilvipalveluihin suuriakin tiedostoja ja pelata verkkopelejä.

Lisäksi samassa taloudessa pitäisi onnistua näiden kaikkien edellä mainittujen tekeminen yhtä aikaa ilman, että perheen netinkäyttäjien yhteysnopeus hidastuu ja laajakaistaa mahdollistesti hyödyntävien kiinteistötekniikan sovellusten toiminta häiriintyy.  Ollakseen nopea, pitää laajakaistan olla myös yhteysnopeudeltaan tasainen.

Tasaisen yhteyden lisäksi nykyaikaisten internetpalveluiden käyttö edellyttää laajakaistalta symmetriaa: esimerkiksi videopuhelussa täytyy yhtäaikaisesti ladata kuvaa ja ääntä omalle tietokoneelle ja lähettää sitä vastapuolelle.  Se on laadultaan tasaisempi ja – mikä parasta – hinnaltaan edullinen. BLC Valo -laajakaistasta on saatavissa seuraavat nopeusluokat: 10/10 Mbit/s, 100/100 Mbit/s, 300/300 Mbit/s ja huippunopea Giga: 1/1 Gbit/s.

BLC Telecomin suosituin valokuitupalvelu on nopeudeltaan symmetrinen 300/300 Mbit/s. Siinä on sopivasti kaistaa koko perheen käyttöön. Peliharrastajalle tai runsaasti etätöitä tekevälle BLC Valo 300/300 voi kuitenkin jo jäädä liian hitaaksi - silloin oikea valinta on BLC Valo 1/1Gbit/s.

BLC Valo nostaa kiinteistön arvoa

Nykyajan taloyhtiöissä ja kiinteistössä on myös nykyajan yhteydet. Sitä BLC Valo nimenomaan on.

Valokuituyhteys on ensimmäinen askel kohti älytaloa – se tarjoaa toimintavarmat, nopeat yhteydet nyt ja tulevaisuudessa. BLC Valo tuo kotisi tämän päivän tasalle ja nostavaa sen arvoa! Valokuitu ja sen myötä saatava nopea, kiinteä laajakaista ja nykyaikaiset TV:n viihdepalvelut ovat monelle kiinteistönostajalle ja -omistajalle yhä merkittävämpi osa asumista. Valokuituliittymä on panostus omaan asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon.

Vaikka itse ei kokisi valokuitua vielä tarvitsevansa, asia kannattaa hoitaa kuntoon jo nyt hankkimalla  liittymävalmius.
Kiinteistö, jossa on valokuitu valmiina, on houkuttelevampi uutta kotia etsiville kuin koti ilman valokuitua.

Valokuituliittymän tarve ei katso käyttäjän ikää

Nopean ja luotettavan laajakaistapalvelun mukana valokuidulla voidaan toimittaa myös kaapelitelevisiopalvelu.
Televisiota katsovat kaikki kansalaiset ikään katsomatta, joku enemmän ja toinen vähemmän. Yhtä kaikki, televisio on yhä keskeinen elementti monessa kodissa ja sen ääreen istahtaa jokainen joskus. Kaapelitelevisio on huoleton valinta, asuitpa omakotitalossa tai taloyhtiössä - yli puolet Suomen kotitalouksista vastaanottaa tv-signaalin kaapelitelevisiopalvelun kautta.

KaapeliTV:n etuja ovat hyvä kuvanlaatu ja huolettomuus – sitä kun ei tarvitse käydä katolla säätämässä säätilan mukaan. KaapeliTV-liittymä tuo kotiisi myös monipuolisen kanavatarjonnan, teräväpiirtolähetykset ja laajan maksukanavavalikoiman.

Myös internetpalveluille löytyy käyttäjiä kaikista ikäryhmistä.
Mitä tulee valokuidun mahdollistamaan nopeaan ja luotettavaan laajakaistaan, niin myös internetpalveluille löytyy käyttäjiä kaikista ikäryhmistä. Erilaiset viihdepalvelut, opiskelu ja koulutyöt, etätyöt, kiinteistöautomaatio ja valvonta, etälääkäri- ja hoivapalvelut, kiinteistön turvaaminen, verkkopelaaminen... varmatoiminen laajakaista tuo iloa ja hyötyä elämään.

Luo_yhteys_kanssamme_2
 

 

Verkkopeleissä voittajalla on valokuitu

Peliharrastus on kasvattanut viime vuosina valtavasti suosiotaan. Älypuhelimesta löytyy yhä useammalta ainakin yksi pelisovellus, ja tietokoneella internetiä selaillessa on helppo löytää toinen toistaan viihdyttävämpiä nettipelejä. Vaativampaa pelattavaa kaipaavat hakeutuvat puolestaan elektronisen urheilun, eSportsin pariin.

Verkkopelaaminen on monelle lapselle ja nuorelle - ja aika monelle aikuisellekin - merkityksellinen ja tärkeä harrastus. Olipa pelivälineenä pelikonsoli tai tietokone, verkossa pelaaminen vaatii paljon laajakaistayhteydeltä. Jos haaveilee urasta peliammattilaisena, tai ylipäätään haluaa osallistua peleihin muutenkin kuin katsojan roolissa, on kiinteä, symmetrinen laajakaistapalvelu, jossa on mahdollisimman pieni viive ainoa oikea valinta.

Luo yhteys 4(1)

 

Asutko omakotitalossa? Lue lisää:

Asutko taloyhtiössä? Lue lisää:


Ruokolahden valokuituprojekti

BLC Telecom suunnittelee valokuituverkon rakentamista Ruokolahdelle. Kunnan koko keskustaajama-alueen kattavan valokuituverkon rakentamisen edellytyksenä on saada verkkoon riittävä määrä tilaajia.
Kokosimme avuksesi tietopaketin Ruokolahden valokuituprojektista. Löydät sen osoitteesta www.blc.fi/ruokolahti

Tee valokuitutilaus verkossa

Haluatko lisätietoa valokuidusta tai tarvitsetko apua liittymätilauksen tekemisessä? Jätä yhteydenottopyyntö myyjillemme!