KAIKKI TARVITSEVAT KUIDUN

Lataa tästä valokuituopas omakotitalon omistajalle

Valokuitu on erittäin ohut lasista valmistettu johdin, jota pitkin signaali siirtyy valon muodossa. Se on nykyaikainen viestintätekniikka, jossa informaatio kuten internet- ja tv-sisältö siirtyy optisessa kuitukaapelissa valon voimalla – siirtokapasiteetti on lähes rajaton.
Tilaa nyt BLC Kaapeli  tai BLC Valo-nettiyhteys ja ota suora yhteys Savonlinnasta maailmalle. BLC:n kaapeli-tv-verkon kautta saat käyttöösi BLC Kaapeli -laajakaistan huikeilla nopeuksilla 30/10 Mbit/s ja 100/50 Mbit/s. BLC:n valokuituverkon alueella asuvat voivat puolestaan valita liittymänopeuksia 100/100 Mbit/s tai huippunopea 1/1Gbit/s! Valitse nopea tai nopeampi; ensimmäiset 6kk tilauksestasi saat nyt hintaan 9,90€/kk.

Yksityisille / Netti & TV / Laajakaista kotiin / BLC Valo

BLC VALO – SUORA YHTEYS SAVONLINNASTA MAAILMALLE!

Tilaa nyt BLC Valo! Ensimmäiset 6 kuukautta vain 9,90€/kk!*

 Tarjous edellyttää 24kk sitoumusta. BLC Valo 1/1G, BLC Valo 100/100  sitoumuskauden ensimmäiset 6kk 9,90€/kk + 18kk normaalilla sitoumushinnalla. 24kk sitoumushinnat 100/100 39,50€/kk, 1/1G 49,50€/kk.

*Tarjous voimassa 25.11.-31.12.2017 ainoastaan BLC Telecomin verkon peittoalueella ja koskee vain uusia BLC Kaapeli/BLC Valo laajakaistasopimuksia. Tarjous ei koske kampanja-aikana suljettuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja BLC-liittymiä. Määräaikaisen sitoumuskauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, voimassa olevan hinnaston mukaisin hinnoin. Mikäli sopimus purkautuu ennen määräajan päättymistä, BLC veloittaa saavutetun kuukausimaksuhyödyn. Päätelaite (Eurodocsis 3 kaapelimodeemi/Inteno kuitupäätelaite) ei sisälly hintaan. Sitoumuskauden päättyessä BLC ottaa yhteyttä asiakkaaseen tarkistaen yhdessä asiakkaan kanssa liittymätyypin ja -tarpeen. BLC:llä on oikeus käyttää etuasiakkaidensa yhteystietoja markkinoinnissaan

BLC Valo nopeuttaa

BLC Telecomin valokuituverkko takaa taloyhtiöihin ja kiinteistöihin nopeimman ja varmimman mahdollisen laajakaistayhteyden. Se on laadultaan tasaisempi ja – mikä parasta – hinnaltaan edullinen. BLC Valo -laajakaistasta on saatavissa seuraavat nopeusluokat: 10/10 Mbit/s, 40/40 Mbit/s, 100/100 Mbit/s ja huippunopea Giga: 1/1 Gbit/s.

BLC Valo monipuolistaa

Huippunopean valokuituyhteyden lisäpalveluina BLC Valo tuo kotiisi tietoturvapalvelut, huimasti lisää nopeutta internetyhteyteesi sekä tietysti mainiot, monipuoliset TV-palvelut.

BLC Valo parantaa arvoa

Nykyajan taloyhtiöissä ja kiinteistössä on myös nykyajan yhteydet. Sitä BLC Valo nimenomaan on. Valokuituyhteys on ensimmäinen askel kohti älytaloa – se tarjoaa toimintavarmat, nopeat yhteydet nyt ja tulevaisuudessa. BLC Valo tuo kotisi tämän päivän tasalle ja nostavaa sen arvoa!

Asutko omakotitalossa? Lue lisää:


Asutko taloyhtiössä? Lue lisää: