<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Kysymyksiä ja vastauksia Savonlinnan kuitukonversiosta

  Lukijan kysymys kaapelitelevision katselun loppumisesta ilman laajakaistaa on herättänyt keskustelua ja kysymyksiä savonlinnalaisten kesken, kun BLC Telecom Oy on kertonut korvaavansa koaksaaliverkon valokuituverkolla Savonlinnan taajama-alueilla seuraavien vuosien aikana. Olemme pahoillamme, mikäli viestintämme on aiheuttanut väärinymmärryksiä. 

  Loppuuko Savonlinnasta kaapelitelevisiotoiminta?

  Nykyinen kaapelitelevisiopalvelu toteutettuna koaksaaliverkon kautta tulee päättymään tulevien vuosien sisällä sitä mukaa kun valokuituverkon rakentaminen Savonlinnan kantakaupungin, Kerimäen, Louhen ja Silvolan taajamien sekä Punkaharjun keskustan alueilla edistyy. Jatkossa asiakas saa siis saman kaapelitelevisio palvelun valokuituverkon kautta tuotettuna, laadukkaampana ja toimintavarmempana. Verkkouudistuksen taustalla on yhteiskunnan jatkuvasti kasvava tarve nopeampiin ja toimintavarmempiin yhteyksiin niin kuluttaja-, yritys- kuin julkishallinnon sektoreilla. Nykyinen koaksaaliverkko on myös tulossa teknisiltä ominaisuuksiltaan tiensä päähän ja paikallisena toimijana BLC Telecom Oy haluaa varmistaa, että kaikilla asiakasryhmillämme on käytössään yhteydet, jotka vastaavat sekä tämän päivän että tulevaisuuden tiedonsiirtotarpeisiin. Verkkouudistuksella edistämme lisäksi alueemme elinvoimaisuutta ja samalla teemme alueestamme houkuttelevamman paikan pysyvälle asumiselle.

  Onko valokuitu ainoa vaihtoehto?

  Asiakkaan ei suinkaan ole pakko ottaa valokuituliittymää käyttöönsä varmistaakseen pääsyn internetiin tai katsoakseen televisiota. Valokuituliittymän kautta tuotettavan laajakaistapalvelun voi vaihtoehtoisesti hankkia esimerkiksi mobiilioperaattoreiden tarjoamien mobiilidatayhteyksien kautta ja vastaavasti television katselu onnistuu jatkossakin perinteisen katolle asennettavan antennin kautta. Valokuitu ajaa kuitenkin laadultaan ja nopeudeltaan kaikkien muiden tekniikoiden ohitse ja tuo käyttäjälle lisäksi mahdollisuuden käyttää tehokkaasti ja toimintavarmasti internetin kautta saatavia palveluita. Valokuitu on myös huomattavasti energiatehokkaampi ja ympäristöystävällisempi kuin vaihtoehtoiset tekniikat.

  Ennakkotilaajan etuna valokuituliittymä asennettuna kotiin alk. 0 €

  Savonlinnan taajama-alueilla tarjoamme valokuidun nyt poikkeuksellisen edullisesti. Nyt käynnissä oleva kampanja antaa asiakkaalle oivan mahdollisuuden hankkia pitkälle tulevaisuuteen ulottuvat tiedonsiirto yhteydet, valokuituverkon rakentumisen jälkeen verkkoon liittyminen on huomattavasti kalliimpaa. Jos siis harkitset valokuituliittymän hankintaa kiinteistöösi, kannattaa liittymävaraus tehdä jo nyt. Näin varmistat laadukkaat ja toimintavarmat yhteydet myös tulevaisuudessa.

  Verkkomuutos tulee etenemään tulevien kahden vuoden sisällä vauhdikkaasti ja tuleva muutos on saanut asiakkaiden keskuudessa hyvän vastaanoton. Valokuitusaatavuuden laajentamista on useiden asiakkaiden osalta toivottu pitkään ja tähän pyyntöön haluamme vastata lähivuosina. Hankkeen etenemisestä tulemme tiedottamaan säännöllisesti verkkosivujemme kautta, kunhan rakentaminen saadaan käynnistettyä. Savonlinnan valokuituhankkeen sisällöstä ja hinnoittelusta voit lukea tarkemmin täältä.

  Valokuitu on kiinteän laajakaistan kuningas!

  Valokuitu tarjoaa nopean, luotettavan ja katkeamattoman nettiyhteyden. Sen lähes rajaton tiedonsiirtokapasiteetti ja toimintavarmuus takaavat, että tietoliikenteen kasvavat tarpeet niin etätyön, palveluiden kuin viihteen osalta pystytään täyttämään tulevaisuudessakin. Lue lisää valokuidusta sekä mm. siitä, miten valokuituverkkoa rakennetaan blogistamme:

  BLC Telecom blogi
  Kaikki tarvitsevat kuidun 2020-luvulla
  Valokuitu vs. mobiiliyhteys
  Valokuitu on yhtä tärkeää kuin sähkö ja vesi
  Miksi valita valokuitu - kuitumyyjän näkökulma
  Valokuituverkon rakentaminen - miten valokuitu asennetaan?
  Kuituonnea - Pingillä on todellakin väliä

  Ystävällisin terveisin,
  Marko Jokela
  Toimitusjohtaja
  BLC Telecom Oy