<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Laitteet ja laitehallinta

  Laitteet ja laitehallinta

  BLC Telecom on yrityksesi kumppani myös laitehankinnoissa. Perustyökalut yritykseesi saat meiltä nopeasti ja varmasti, esiasennettuna ja kilpailukykyisin hinnoin.

  Laitteet yrityskäyttöön

  Yrittäjän perustyökalut; puhelimet, tabit, tulostimet ja tietysti myös tietokoneet saat meiltä käyttöösi. Tietokoneet ja muut laitteet saat halutessasi valmiiksi asennettuna. Valikoimastamme löytyy myös palvelimet, WLAN-järjestelmät ja muut sisäverkkoratkaisut, joko kertakaupalla tai kuukausimaksullisena palveluna.

  BLC Telecom on yrityksesi kumppani myös laitehankinnoissa. Perustyökalut yritykseesi saat meiltä nopeasti ja varmasti, esiasennettuna ja kilpailukykyisin hinnoin. Olipa etsinnässä kestävä puhelin yrittäjälle tai yrityskäyttöön sopiva kannettava tietokone, ota yhteyttä yritysmyyjiimme tai kipaise käymään Nojanmaan asiakaspalvelukeskuksessamme Savonlinnassa.

  Ihan kaikkia laitteita ei yrityksenkään ole aina välttämätöntä ostaa itselle, esimerkiksi oma palvelin yritykselle on joskus järkevämpää hankkia kuukausimaksullisena palveluna. BLC:n yritysasiakkaana sinun itsesi ei tarvitse olla it-alan asiantuntija – keskity olennaiseen ja anna meidän asiantuntijoidemme etsiä sinun yrityksellesi parhaat mahdolliset, sopivan kokoiset ja sopivan hintaiset it-ratkaisut!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa